Солянка з сосисками
Суп солянка з сосисками – це варіація знаменитого страви, але в спрощеному варіанті. Який, втім, виходить нітрохи не гірше.
Необхідні продукти:
- цибулина і морквина;
- половина лимона;
- 100 грам оливок без кісточки;
- 200 грам сосисок;
- дві картоплини;
- дві ложки томатної пасти;
- п’ять корнішонів;
- спеції на смак.
Процес приготування:
- Наливаємо в каструлю необхідну кількість води, ставимо її грітися і доводимо до кипіння.
- Після цього опускаємо туди очищений і нарізаний на кубики картоплю, а також подрібнені й обсмажені на сковороді сосиски.
- Цибуля перетворюємо на невеликі квадратики, моркву перетираємо. Овочі викладаємо на сковороду, додаємо томатну пасту і тушкуємо близько семи хвилин на слабкому вогні.
- Отриману суміш додаємо до супу.
- Огірки і оливки теж шмагаємо подрібніше і засипаємо до решти інгредієнтів. Від лимона зрізаємо пару прозорих слайсів і відправляємо слідом за іншими продуктами.
- Приправляємо суп спеціями за бажанням, прикриваємо кришкою і доводимо до готовності протягом 15 хвилин під кришкою на слабкому вогні.