Суп-пюре
Зазначене кількість інгредієнтів розрахована на одну порцію.
Що знадобиться:
- гриби – 70 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- сметана – ½ склянки;
- зелень;
- пісне масло;
- спеції.
Заздалегідь замочіть гриби в холодній воді на пару годин.
- Після цього цибуля обсмажується на сковороді, до нього додаються промиті гриби. Часу на це піде 5-7 хвилин.
- Доведіть до кипіння літр води і залийте їм засмажку. Покладіть туди картоплю і продовжуйте варити на середньому вогні близько години.
- Подрібніть часник за допомогою чеснокодавкі або ножа і покладіть його до решти інгредієнтів. Продовжуйте варити суп до повної готовності.
- Потім кладеться сметана, яйце і зелень і все перебивається блендером в пюре.
Зніміть з вогню і подавайте до столу.