Суп з сушених білих грибів — 7 рецептів приготування грибного супу

Суп-пюре

Зазначене кількість інгредієнтів розрахована на одну порцію.

Що знадобиться:

  • гриби – 70 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • картопля – 2 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • сметана – ½ склянки;
  • зелень;
  • пісне масло;
  • спеції.

Заздалегідь замочіть гриби в холодній воді на пару годин.

  • Після цього цибуля обсмажується на сковороді, до нього додаються промиті гриби. Часу на це піде 5-7 хвилин.
  • Доведіть до кипіння літр води і залийте їм засмажку. Покладіть туди картоплю і продовжуйте варити на середньому вогні близько години.
  • Подрібніть часник за допомогою чеснокодавкі або ножа і покладіть його до решти інгредієнтів. Продовжуйте варити суп до повної готовності.
  • Потім кладеться сметана, яйце і зелень і все перебивається блендером в пюре.

Зніміть з вогню і подавайте до столу.

Дивіться також:  Смажене молоко | Рецепт з Фото