Свинина на сковороді – 12 рецептів, як смачно приготувати відбивні, піджарку, стейк і т. д.

Рецепт приготування з підливою

Інгредієнти:

  • 650 г свинячої м’якоті;
  • ½ Ст. класичного майонезу;
  • 1 ст. л. солодкої гірчиці;
  • 1 цибулинка;
  • 2/3 ст. теплої води;
  • будь-яка зелень;
  • сіль і перець;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо невеликими шматочками. Злегка обсмажити на розігрітій олії. Присолити.
  • Додати кубики цибулі. Готувати продукти до м’якості овочів.
  • Майонез змішати з гірчицею. Розвести водою. Додати сіль і перець.
  • Залити сумішшю м’ясо з цибулею. Тушкувати під кришкою 40 хвилин.

Отримані шматочки свинини з підливою щедро присипати будь подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Тефтелі в томатному соусі в духовці – 10 рецептів приготування