Рецепт приготування з підливою
Інгредієнти:
- 650 г свинячої м’якоті;
- ½ Ст. класичного майонезу;
- 1 ст. л. солодкої гірчиці;
- 1 цибулинка;
- 2/3 ст. теплої води;
- будь-яка зелень;
- сіль і перець;
- рослинне масло.
Приготування:
- Нарізати м’ясо невеликими шматочками. Злегка обсмажити на розігрітій олії. Присолити.
- Додати кубики цибулі. Готувати продукти до м’якості овочів.
- Майонез змішати з гірчицею. Розвести водою. Додати сіль і перець.
- Залити сумішшю м’ясо з цибулею. Тушкувати під кришкою 40 хвилин.
Отримані шматочки свинини з підливою щедро присипати будь подрібненою зеленню.