З грибами і сиром
Інгредієнти: 2 свинячих стейка, 120 г свіжих печериць, 70 мл свіжовичавленого апельсинового соку, маленька ріпчаста цибулина, 90 г сиру, домашній майонез або жирна сметана, 3 великі ложки соєвого соусу, спеції, свіжий часник за смаком, кам’яна сіль.
- Стейки добре відбиваються спеціальним молоточком через кілька шарів плівки, після чого натираються сіллю і спеціями.
- Зверху м’ясо поливається сумішшю з свіжовичавленого апельсинового соку з соєвим соусом і залишається на 40-50 хвилин для маринування.
- В цей час шматочки печериць і цибульні кубики смажать на добре розігрітому маслі до готовності.
- Стейки віджимаються від маринаду, розкладаються на промасленому деку і щедро сиплються цибульно-грибний гарячої начинкою.
- Сир крупно треться, змішується з розчавленим часником і домашнім майонезом/сметаною. Отримана маса викладається на стейки.
Запікається свинина з грибами в духовці близько півгодини при 190 градусах. Подається до столу гарячою.