Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

З грибами і сиром

Інгредієнти: 2 свинячих стейка, 120 г свіжих печериць, 70 мл свіжовичавленого апельсинового соку, маленька ріпчаста цибулина, 90 г сиру, домашній майонез або жирна сметана, 3 великі ложки соєвого соусу, спеції, свіжий часник за смаком, кам’яна сіль.

  • Стейки добре відбиваються спеціальним молоточком через кілька шарів плівки, після чого натираються сіллю і спеціями.
  • Зверху м’ясо поливається сумішшю з свіжовичавленого апельсинового соку з соєвим соусом і залишається на 40-50 хвилин для маринування.
  • В цей час шматочки печериць і цибульні кубики смажать на добре розігрітому маслі до готовності.
  • Стейки віджимаються від маринаду, розкладаються на промасленому деку і щедро сиплються цибульно-грибний гарячої начинкою.
  • Сир крупно треться, змішується з розчавленим часником і домашнім майонезом/сметаною. Отримана маса викладається на стейки.

Запікається свинина з грибами в духовці близько півгодини при 190 градусах. Подається до столу гарячою.

Дивіться також:  Як правильно загортати шаурму в домашніх умовах?
Прокрутка до верху