Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Як приготувати Кордон блю із свинини?

Інгредієнти: 2 свинячих стейка, 60 г голландського сиру, 80 г шинки, велика сире яйце, 2 великі ложки жирного молока, 1 велика ложка маку, мелений чорний перець, жменю крихти з сухарів, велика сіль, борошно.

  • М’ясні скибочки через харчову плівку добре відбиваються важким кухонним молотком з зубчиками. Зверху свинина добре натирається сумішшю з свіжомеленого чорного перцю і солі. Заготовки з м’яса залишають на кілька хвилин.
  • Шинка і твердий сир нарізати прямокутними пластинками, після чого укладаються посеред підготовлених шматочків свинини. Деякі господині експериментують з такою стравою і використовують плавлений, сирний або інший м’який сир.
  • М’ясне філе разом з начинкою з сиру і шинки згортається щільним рулетом.
  • На першій плоскій тарілці змішується мак і крихта з сухарів, на другу висипається пшеничне борошно.
  • В окремій глибокої пиалке яйце збивається з невеликою кількістю перцю і солі. У суміш вливається молоко і складові перемішуються.
  • Отримані заготовки спочатку обвалюються в борошні, потім занурюються в яєчну суміш і, нарешті, панируются в маці з підготовленими крихтою.

Далі м’ясо до рум’яності обсмажується в добре розігрітому маслі з усіх боків.

Дивіться також:  Гриби в сметані – 8 рецептів приготування на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху