Свинина, запечена в рукаві
Інгредієнти: 820 г корейки, 3 мал. ложки гострої гірчиці, мелений чорний перець, 1 ч. л. рідкого меду, щіпка гострої паприки, сіль, 2 ч. л. соєвого соусу, щіпка чебрецю.
- М’ясо промивається, сушиться і нарізається гармошкою (не до кінця).
- З решти компонентів готується пікантний маринад. Їм гарненько з усіх боків промащується свинина.
- Підготовлене м’ясо поміщається в рукав для запікання. Його кінці загортаються. Маринуватися свинина буде не менше 14 годин. Краще всього залишити її в холоді на добу.
- Далі свинина в рукаві запікається 60-70 хвилин при 210 градусах в духовій шафі.
Смачно їсти таке м’ясо як гарячим, так і холодним.