Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Свинина, запечена в рукаві

Інгредієнти: 820 г корейки, 3 мал. ложки гострої гірчиці, мелений чорний перець, 1 ч. л. рідкого меду, щіпка гострої паприки, сіль, 2 ч. л. соєвого соусу, щіпка чебрецю.

  • М’ясо промивається, сушиться і нарізається гармошкою (не до кінця).
  • З решти компонентів готується пікантний маринад. Їм гарненько з усіх боків промащується свинина.
  • Підготовлене м’ясо поміщається в рукав для запікання. Його кінці загортаються. Маринуватися свинина буде не менше 14 годин. Краще всього залишити її в холоді на добу.
  • Далі свинина в рукаві запікається 60-70 хвилин при 210 градусах в духовій шафі.

Смачно їсти таке м’ясо як гарячим, так і холодним.

Дивіться також:  Як приготувати фарширований перець? 10 смачних рецептів
Прокрутка до верху