Свинина з чорносливом – 8 рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді

Запікаємо в горщиках

Сьогодні обридлі колись страви в горщиках знайшли друге життя. М’ясо, томленное в красивою посуді, виходить не тільки смачним, але і зберігає більшу частину своїх корисних властивостей. Приготування страви не займе багато сил і часу, а в результаті у вас на столі з’явиться ситне і апетитне блюдо з оригінальною подачею.

Інгредієнти:

  • ½ Кг свинини;
  • жменю сушеної сливи;
  • склянка сметани;
  • цибулина;
  • три гілочки кропу;
  • приправа для м’яса;
  • паприка, сіль, червоний гострий перець за смаком.

Спосіб приготування:

  • Свинину ріжемо кубиками, приправляємо спеціями і залишаємо на 20 – 25 хвилин.
  • На дно горщика викладаємо кубиками цибулю, потім трохи чорносливу і наливаємо 50 мл води. Укладаємо шматочки свинини, зверху – подрібнений кріп і залишилися сухофрукти.
  • Завершальний штрих – сметана і трохи кропу. Накриваємо горщики кришечками і відправляємо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Дивіться також:  Як варити гречку в мультиварці – 6 рецептів
Прокрутка до верху