Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Запечені в духовці тефтелі з картоплею

Потрібні продукти на півкіло фаршу і півсклянки круглозерного рису:

  • цибуля – 1 шт.;
  • картопля – 0,6 кг;
  • сметана – 150 г;
  • яйце побільше;
  • пара часникових зубчиків;
  • тому. паста – 2 ст. ложки;
  • шматок сиру грамів на сто;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Відваріть рис в підсоленій воді.
  • Наріжте дрібно цибулю і змішати його вручну разом з фаршем.
  • Потім покладіть остиглий рис і вбийте яйце. Ще раз гарненько перемішайте.
  • Додайте спеції для м’яса.
  • Вылепите кульки і викладіть їх у змащену маслом форму.
  • Розігрійте духову піч до 200 градусів.
  • Наріжте картоплю великими шматочками.
  • Наступний на черзі соус. Для нього подрібніть часник в часникодавці і змішайте його з томатною пастою і сметаною.
  • Перемішайте картоплю з приготованим соусом і викладіть до кульок.

Тефтелі в духовці готуються близько 50-ти хвилин.

Дивіться також:  Болоньєзе – класичний рецепт і 6 варіантів приготування
Прокрутка до верху