Запечені в духовці тефтелі з картоплею
Потрібні продукти на півкіло фаршу і півсклянки круглозерного рису:
- цибуля – 1 шт.;
- картопля – 0,6 кг;
- сметана – 150 г;
- яйце побільше;
- пара часникових зубчиків;
- тому. паста – 2 ст. ложки;
- шматок сиру грамів на сто;
- спеції.
Покроковий процес:
- Відваріть рис в підсоленій воді.
- Наріжте дрібно цибулю і змішати його вручну разом з фаршем.
- Потім покладіть остиглий рис і вбийте яйце. Ще раз гарненько перемішайте.
- Додайте спеції для м’яса.
- Вылепите кульки і викладіть їх у змащену маслом форму.
- Розігрійте духову піч до 200 градусів.
- Наріжте картоплю великими шматочками.
- Наступний на черзі соус. Для нього подрібніть часник в часникодавці і змішайте його з томатною пастою і сметаною.
- Перемішайте картоплю з приготованим соусом і викладіть до кульок.
Тефтелі в духовці готуються близько 50-ти хвилин.