Під сирним соусом
А такий варіант обов’язково припаде до душі гурманам. Аромат просто неймовірний!
Потрібні продукти:
- м’ясний фарш – 0,4 кг;
- борошно – 2 ст. ложки;
- молоко – 1 стакан;
- цибуля – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- зелень;
- помідор – 2 шт.;
- стручок болгарського перцю;
- ложка олії;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Овочі нарізаються і обсмажуються деякий час.
- Фарш солиться по смаку господині і приправляється спеціями.
- Формуються м’ясні заготовки невеликого розміру.
- Потім залийте в миску молоко, всипте в нього січену дрібно-дрібно зелень, тертий сир, борошно і гарненько збовтайте.
- Змішайте отриманий соус з овочами і прокип’ятіть пару хвилин.
Потім викладіть туди тефтелі і протушкувати на середньому вогні з закритою кришкою до півгодини.