Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Під сирним соусом

А такий варіант обов’язково припаде до душі гурманам. Аромат просто неймовірний!

Потрібні продукти:

  • м’ясний фарш – 0,4 кг;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • молоко – 1 стакан;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • зелень;
  • помідор – 2 шт.;
  • стручок болгарського перцю;
  • ложка олії;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Овочі нарізаються і обсмажуються деякий час.
  • Фарш солиться по смаку господині і приправляється спеціями.
  • Формуються м’ясні заготовки невеликого розміру.
  • Потім залийте в миску молоко, всипте в нього січену дрібно-дрібно зелень, тертий сир, борошно і гарненько збовтайте.
  • Змішайте отриманий соус з овочами і прокип’ятіть пару хвилин.

Потім викладіть туди тефтелі і протушкувати на середньому вогні з закритою кришкою до півгодини.

Дивіться також:  Паштет з гусячої печінки – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху