Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

В сметанно-томатний підливі на сковороді

Потрібні продукти на 350 грам м’ясного фаршу:

  • сметана – півсклянки;
  • по дві ложки томат-пасти та олії;
  • пучок зелені;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Фарш з’єднайте з приправами.
  • Сформуйте тефтелі і обсмажте їх. Не переборщіть з додаванням масла.
  • В цей же час зробіть соус. Для цього змішайте сметану з пастою і приправами.
  • Налийте в суміш трохи води і залийте нею тефтелі.
  • Закип’ятіть і стежте, щоб випарувалася частина рідини.

Подавайте, посипавши зверху нарізаною зеленню.

Дивіться також:  Курячі тефтелі – 7 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді і в мультиварці
Прокрутка до верху