Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Тефтелі, як у дитячому садку з підливою

Цей смак родом з дитинства. Його обов’язково потрібно передати і своїм малюкам.

Потрібні продукти на… ну, ви пам’ятаєте, півкіло фаршу і півсклянки рисової крупи:

  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 1 ст. ложка;
  • сметана – 2 ст. ложки;
  • лавр. лист;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Відваріть рис в злегка підсоленій воді до напівготовності.
  • Змішайте його з свино-яловичий або курячим фаршем.
  • Подрібніть цибулю і покладіть його туди ж.
  • Слідом вбийте в суміш яйце і додайте спеції.
  • Замісіть масу і сформуйте з неї кульки невеликого розміру.
  • Обваляйте кожну заготовку в борошні.
  • Обсмажте разом з маслом.
  • Потім перекладіть тефтелі як у дитячому садку в каструлю і залийте підливою.

Тушкуйте страву на малому вогні з закритою кришкою протягом 15-ти хвилин.

Дивіться також:  Як зварити пшоняну кашу – 9 рецептів
Прокрутка до верху