Тефтелі, як у дитячому садку з підливою
Цей смак родом з дитинства. Його обов’язково потрібно передати і своїм малюкам.
Потрібні продукти на… ну, ви пам’ятаєте, півкіло фаршу і півсклянки рисової крупи:
- яйце – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 1 ст. ложка;
- сметана – 2 ст. ложки;
- лавр. лист;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Відваріть рис в злегка підсоленій воді до напівготовності.
- Змішайте його з свино-яловичий або курячим фаршем.
- Подрібніть цибулю і покладіть його туди ж.
- Слідом вбийте в суміш яйце і додайте спеції.
- Замісіть масу і сформуйте з неї кульки невеликого розміру.
- Обваляйте кожну заготовку в борошні.
- Обсмажте разом з маслом.
- Потім перекладіть тефтелі як у дитячому садку в каструлю і залийте підливою.
Тушкуйте страву на малому вогні з закритою кришкою протягом 15-ти хвилин.