Тефтелі в горщиках з овочами
Незвичайний і смачний варіант для любителів ситно попоїсти.
Потрібні продукти на півкіло будь-якого фаршу:
- картопля – 4 шт.;
- пара стручків солодкого перцю;
- баклажан – 2 шт.;
- гострий перець – ½ стручка;
- зелень;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Змішайте фарш з сіллю і спеціями, а також з дрібнонарізаною зеленню. Скачайте кульки.
- Овочі почистіть і наріжте їх великими кубиками.
- Змастіть дно і стінки горщиків невеликою кількістю масла, а потім викладіть туди овочі. Додайте сіль і спеції.
- Покладіть зверху м’ясні кульки і залийте в кожен горщик приблизно 80 мілілітрів води.
- Надішліть горщики на 40 хвилин в духовку при температурі 200 градусів.
Тефтелі можна діставати, коли буде повністю готовий картопля.