Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Тефтелі в горщиках з овочами

Незвичайний і смачний варіант для любителів ситно попоїсти.

Потрібні продукти на півкіло будь-якого фаршу:

  • картопля – 4 шт.;
  • пара стручків солодкого перцю;
  • баклажан – 2 шт.;
  • гострий перець – ½ стручка;
  • зелень;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Змішайте фарш з сіллю і спеціями, а також з дрібнонарізаною зеленню. Скачайте кульки.
  • Овочі почистіть і наріжте їх великими кубиками.
  • Змастіть дно і стінки горщиків невеликою кількістю масла, а потім викладіть туди овочі. Додайте сіль і спеції.
  • Покладіть зверху м’ясні кульки і залийте в кожен горщик приблизно 80 мілілітрів води.
  • Надішліть горщики на 40 хвилин в духовку при температурі 200 градусів.

Тефтелі можна діставати, коли буде повністю готовий картопля.

Дивіться також:  Китайська локшина – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху