Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Парові тефтелі з гречкою і кабачками

Вишукану страву, абсолютно незвичайного смаку. Обов’язково спробуйте!

Потрібні продукти:

  • м’ясний фарш – 0,6 кг;
  • кабачки – 400 г;
  • гречана крупа – 100 г;
  • томат-паста – 1 склянка;
  • морква – 1 шт.;
  • пісне будь-яке масло – 1 ст. ложка;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Замочіть гречану крупу в холодній воді на 2-3 години.
  • Наріжте цибулю з морквою і обсмажте їх з невеликою кількістю масла і спеціями.
  • Дрібно наріжте кабачок і змішати його з фаршем і гречкою. Також туди кладеться половина засмажки.
  • Сформуйте кульки і перекладіть їх в пароварку.
  • Тефтелі на пару з кабачком готуються 45-50 хвилин.
  • Поки є час, зробіть підливу. Для цього змішайте томатну пасту і частину засмажки.

Подавайте тефтелі з гречкою до столу з зеленню і сметаною.

Дивіться також:  Яловичина в мультиварці – 8 кращих рецептів
Прокрутка до верху