Парові тефтелі з гречкою і кабачками
Вишукану страву, абсолютно незвичайного смаку. Обов’язково спробуйте!
Потрібні продукти:
- м’ясний фарш – 0,6 кг;
- кабачки – 400 г;
- гречана крупа – 100 г;
- томат-паста – 1 склянка;
- морква – 1 шт.;
- пісне будь-яке масло – 1 ст. ложка;
- цибуля – 2 шт.;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Замочіть гречану крупу в холодній воді на 2-3 години.
- Наріжте цибулю з морквою і обсмажте їх з невеликою кількістю масла і спеціями.
- Дрібно наріжте кабачок і змішати його з фаршем і гречкою. Також туди кладеться половина засмажки.
- Сформуйте кульки і перекладіть їх в пароварку.
- Тефтелі на пару з кабачком готуються 45-50 хвилин.
- Поки є час, зробіть підливу. Для цього змішайте томатну пасту і частину засмажки.
Подавайте тефтелі з гречкою до столу з зеленню і сметаною.