Класичні «Їжачки» з свино-яловичого фаршу
На півкіло свино-яловичого фаршу підготуйте такі продукти:
- цибулина і велике яйце;
- стручок болгарського перцю;
- пара часникових зубчиків;
- рис – півсклянки;
- сметани жирної і томат-пасти – по парі ложок;
- лаврушка;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Промийте рис і зваріть його в солоній воді.
- Подрібніть часникові зубки з цибулею і половину перцю. Обсмажте овочеву суміш з невеликою кількістю масла.
- Присолите фарш, притрусіть його спеціями, всипте зажарку, яйце і добре перемішайте.
- Вылепите тефтелі.
- Тепер дрібно наріжте частину перцю і відправте обсмажитися на пару хвилин.
- Покладіть на сковороду заготовки, додайте пару стаканів води, пасту з обсмаженою перцем і сметану.
Доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні, поки фрикадельки не «дійдуть» до готовності.