Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Класичні «Їжачки» з свино-яловичого фаршу

На півкіло свино-яловичого фаршу підготуйте такі продукти:

  • цибулина і велике яйце;
  • стручок болгарського перцю;
  • пара часникових зубчиків;
  • рис – півсклянки;
  • сметани жирної і томат-пасти – по парі ложок;
  • лаврушка;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Промийте рис і зваріть його в солоній воді.
  • Подрібніть часникові зубки з цибулею і половину перцю. Обсмажте овочеву суміш з невеликою кількістю масла.
  • Присолите фарш, притрусіть його спеціями, всипте зажарку, яйце і добре перемішайте.
  • Вылепите тефтелі.
  • Тепер дрібно наріжте частину перцю і відправте обсмажитися на пару хвилин.
  • Покладіть на сковороду заготовки, додайте пару стаканів води, пасту з обсмаженою перцем і сметану.

Доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні, поки фрикадельки не «дійдуть» до готовності.

Дивіться також:  Як приготувати горохову кашу?
Прокрутка до верху