Тефтелі в томатно-часниковому соусі
На півкіло м’ясного фаршу вам знадобляться такі продукти:
- білий м’якуш – 100 г;
- яйця – 3 шт.;
- півсклянки молока;
- пара головок цибулі;
- зелень;
- пару зубків часнику;
- шматок сиру грамів на сто;
- по парі ложок пасти та олії;
- спеції;
- сіль.
Покроковий процес:
- Дрібно наріжте зелень, натріть на тертці сир.
- Вимочіть хлібний м’якуш в склянці молока. Потім відіжміть.
- Змішайте в мисці м’ясний фарш, яйця, м’якушка, тертий сир і зелень. Також додайте спеції, які підходять до м’яса за смаком.
- Добре перемішайте і сформуйте кульки невеликого розміру.
- Дрібно наріжте цибулю з часниковими зубками, а потім обсмажте їх пару хвилин.
- В літрі окропу розмішайте пасту з сіллю. Можна використовувати і звичайний томатний сік.
- Налити підливку на сковороду до овочевої суміші і доведіть до кипіння.
- Відразу після закипання покладіть тефтелі і зменшіть вогонь до мінімуму.
Тушкуйте з закритою кришкою 50 хвилин на малому вогні.