Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Тефтелі в томатно-часниковому соусі

На півкіло м’ясного фаршу вам знадобляться такі продукти:

  • білий м’якуш – 100 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • півсклянки молока;
  • пара головок цибулі;
  • зелень;
  • пару зубків часнику;
  • шматок сиру грамів на сто;
  • по парі ложок пасти та олії;
  • спеції;
  • сіль.

Покроковий процес:

  • Дрібно наріжте зелень, натріть на тертці сир.
  • Вимочіть хлібний м’якуш в склянці молока. Потім відіжміть.
  • Змішайте в мисці м’ясний фарш, яйця, м’якушка, тертий сир і зелень. Також додайте спеції, які підходять до м’яса за смаком.
  • Добре перемішайте і сформуйте кульки невеликого розміру.
  • Дрібно наріжте цибулю з часниковими зубками, а потім обсмажте їх пару хвилин.
  • В літрі окропу розмішайте пасту з сіллю. Можна використовувати і звичайний томатний сік.
  • Налити підливку на сковороду до овочевої суміші і доведіть до кипіння.
  • Відразу після закипання покладіть тефтелі і зменшіть вогонь до мінімуму.

Тушкуйте з закритою кришкою 50 хвилин на малому вогні.

Дивіться також:  Як приготувати коропа в духовці цілком – 7 смачних рецептів