Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Фрикадельки по-шведськи в домашніх умовах

Потрібні продукти:

  • м’ясний фарш – 0,6 кг;
  • хлібний м’якуш – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • масло – 60 г;
  • молоко – 2 склянки;
  • пісне масло – 2 ст. ложки;
  • чебрець;
  • цибуля – 1 шт.

Покроковий процес:

  • Дрібно наріжте цибулю і змішати його з фаршем, яйцем, хлібом і спеціями.
  • Зліпіть фрикадельки невеликого розміру.
  • Розігрійте на сковороді і обсмажте на ньому м’ясні кульки. Вони повинні вийти не більше волоського горіха.
  • Коли будуть готові тефтелі, вийміть їх на тарілку.
  • Залишився жир викладіть вершкове масло і борошно. Обсмажуйте буквально хвилину.
  • Почніть потроху додавати молоко, постійно помішуючи.
  • Додайте спеції і продовжуйте варити соус, поки він не загусне до потрібної консистенції.
  • У гарячий соус покладіть тефтелі.
  • Подавайте до столу разом з картопляним пюре або рисом.
Дивіться також:  Рибне суфле – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах: у духовці, в мультиварці і в мікрохвильовці
Прокрутка до верху