Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

М’ясні тефтелі з сирною начинкою

Потрібні продукти:

  • фарш – 0,5 кг;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сир – 200 г;
  • білий хліб – 2 скибочки;
  • томат-паста – 1 ст. ложка;
  • зелень;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Очистіть і подрібніть цибулю. Змішайте його разом з фаршем і яйцем.
  • Використовуйте сир твердих сортів. Наріжте його кубиками невеликого розміру, приблизно по сантиметру.
  • Вылепите з фаршу кульки і помістіть всередину кожного шматочок сиру. Щільно стисніть.
  • Викладіть заготовки на деко і відправте на 25-30 хвилин в духову піч.
  • В цей же час займіться приготуванням соусу. Для цього наріжте залишилася цибулину і викладіть цибульну масу в томатну пасту, змішайте з борошном і спеціями.
  • Потушкуйте соус пару хвилин і додайте туди нарізану свіжу зелень.
  • Подавайте тюфтельки разом з підливою. Як гарнір підійде рис, гречка або картопляне пюре.
Дивіться також:  Бурякові котлети – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху