М’ясні тефтелі з сирною начинкою
Потрібні продукти:
- фарш – 0,5 кг;
- борошно – 2 ст. ложки;
- цибуля – 2 шт.;
- сир – 200 г;
- білий хліб – 2 скибочки;
- томат-паста – 1 ст. ложка;
- зелень;
- спеції.
Покроковий процес:
- Очистіть і подрібніть цибулю. Змішайте його разом з фаршем і яйцем.
- Використовуйте сир твердих сортів. Наріжте його кубиками невеликого розміру, приблизно по сантиметру.
- Вылепите з фаршу кульки і помістіть всередину кожного шматочок сиру. Щільно стисніть.
- Викладіть заготовки на деко і відправте на 25-30 хвилин в духову піч.
- В цей же час займіться приготуванням соусу. Для цього наріжте залишилася цибулину і викладіть цибульну масу в томатну пасту, змішайте з борошном і спеціями.
- Потушкуйте соус пару хвилин і додайте туди нарізану свіжу зелень.
- Подавайте тюфтельки разом з підливою. Як гарнір підійде рис, гречка або картопляне пюре.