Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

З курячого фаршу

Таке блюдо буде менш калорійним і набагато більш ніжним. Його краще давати дітям і тим, хто сидить на дієті.

Потрібні продукти на 300 грам фаршу і півсклянки рису:

  • яйце, цибуля-ріпка, морква – по штуці;
  • консервовані томати – 250 г;
  • олії – пара ложок;
  • лаврушка і спеції за вибором господині.

Покроковий процес:

  • Зваріть промиту крупу в окропі і в кінці всипте щіпку солі.
  • Нашаткуйте цибулю дрібно, а моркву наріжте будь-яким зручним способом. Змішайте їх і обсмажуйте 5 хвилин на сковороді.
  • Готовому рісу дайте охолонути, перемішайте з курячим фаршем.
  • Відваріть яйце і подрібніть яйцерезкой, після чого додайте до м’ясної суміші.
  • Покладіть також до фаршу зажарку, додайте сіль і спеції.
  • Гарненько вимісіть, а потім сформуйте кульки.
  • Викладіть їх на сковороду, залийте рубаними томатами.
  • Тушкуйте тефтелі з курячого фаршу протягом 50-ти хвилин на малому вогні.
Дивіться також:  Картопля-гармошка в духовці — 8 рецептів
Прокрутка до верху