Тефтелі – 22 рецепта смачного приготування в домашніх умовах

Тюфтельки без рису, але з капустою

Потрібні продукти:

  • свинячий фарш – 1 кг;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • паста – 3 ст. ложки;
  • капуста – 0,5 кг;
  • сметана – 100 г;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • раст. масло – 2 ст. ложки;
  • лавр. лист;
  • сіль;
  • спеції.

Покроковий процес:

  • Щоб приготувати тефтелі без рису, використовуйте будь фарш.
  • Подрібніть ножем капусту або пропустіть через м’ясорубку. Потім додайте овочеву масу у фарш. Введіть відповідні спеції.
  • Наріжте цибулю і моркву.
  • Обсмажте на сковороді протягом буквально кількох хвилин.
  • Додати до овочевої маси пасту з томатів, лаврушку, 2 склянки води і спеції. Перемішайте і закип’ятити суміш.
  • Всипте в сметану трохи борошна, змішайте і стежте, щоб не утворювалося грудок. Додайте суміш в сковороду і знову закип’ятити.
  • Вылепите з фаршу маленькі заготовки.
  • Покладіть їх у підготовлену заливку, закип’ятіть і протушкувати з закритою кришкою 40-50 хвилин.
Дивіться також:  Страви з кабачків – 30 рецептів приготування
Прокрутка до верху