Тюфтельки без рису, але з капустою
Потрібні продукти:
- свинячий фарш – 1 кг;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- паста – 3 ст. ложки;
- капуста – 0,5 кг;
- сметана – 100 г;
- борошно – 2 ст. ложки;
- раст. масло – 2 ст. ложки;
- лавр. лист;
- сіль;
- спеції.
Покроковий процес:
- Щоб приготувати тефтелі без рису, використовуйте будь фарш.
- Подрібніть ножем капусту або пропустіть через м’ясорубку. Потім додайте овочеву масу у фарш. Введіть відповідні спеції.
- Наріжте цибулю і моркву.
- Обсмажте на сковороді протягом буквально кількох хвилин.
- Додати до овочевої маси пасту з томатів, лаврушку, 2 склянки води і спеції. Перемішайте і закип’ятити суміш.
- Всипте в сметану трохи борошна, змішайте і стежте, щоб не утворювалося грудок. Додайте суміш в сковороду і знову закип’ятити.
- Вылепите з фаршу маленькі заготовки.
- Покладіть їх у підготовлену заливку, закип’ятіть і протушкувати з закритою кришкою 40-50 хвилин.