Рецепт приготування з грибами
Краще всього готувати таке блюдо з фаршу, в якому поєднується свинина і курятина. Крім м’ясної складової (450 г), потрібно взяти: 3 скибочки білого хліба, 1 білу середню цибулину, 20 г борошна, 50 г жирної сметани, 170 г шампіньйонів, 1 ст. л. томатної пасти, пару часникових зубчиків, сіль, олія.

Білий хліб без скоринки замочується в теплої рідини, після чого віджимається і відправляється до фаршу.
Цибулю і часник пропускаються через м’ясорубку і відправляються до решти інгредієнтів.
Фарш солиться. За смаком можна додати в нього будь-які ароматні спеції.
Печериці чистяться, дрібно ріжуться і готуються на сковороді з рослинним або вершковим маслом до тих пір, поки з ємності не випарується вся рідина.
Гриби змішуються з фаршем.
З отриманої маси мокрими руками ліпляться великі тефтелі.
Для приготування соусу на сковороду викладається сметана, змішана з борошном, а також томатна паста.
Інгредієнти заливаються склянкою води (можна замінити її м’ясним або овочевим бульйоном). Якщо паста кисла, можна злегка підсолодити майбутній соус.
У ту ж сковороду викладаються тефтелі і тушкують на самому повільному вогні під закритою кришкою не менше 25 хвилин.
Смачніше всього подавати частування з відварними макаронними виробами або картопляним пюре.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8