Тефтелі в сметанному соусі – 8 рецептів

В мультиварці

Дуже просто готуються тефтелі за допомогою мультиварки. Наприклад, курячі з рисом і сметанним соусом. Крім фаршу (450 г), знадобиться використовувати: 70 г рису, 1 яйце, по 3 шт. цибулі і моркви, 270 мл води, 120 г жирної сметани, 1 ст. л. пшеничного борошна, сіль, олію, спеції.

  • Рис відварюється до напівготовності в підсоленій воді і відкидається на друшляк.
  • Моркву і цибулю подрібнюються будь-яким зручним чином, а потім обсмажуються до прозорості останнього в чаші пристрою на програмі «Смаження».
  • У фарш додається яйце, сіль, спеції і трохи готових овочів. З отриманої маси ліпляться невеликі тюфтельки.
  • Сметана змішується з водою, солиться і перчится.
  • Поверх залишилася піджарки викладаються тефтелі, посипаються борошном і заливаються соусом.
  • Частування готується 35 хвилин в режимі «Гасіння».
  • Страва подається до столу гарячим зі свіжою зеленню і овочами.

    Дивіться також:  Манти з гарбузом і м’ясом – 5 смачних покрокових рецептів приготування
    Прокрутка до верху