В мультиварці
Дуже просто готуються тефтелі за допомогою мультиварки. Наприклад, курячі з рисом і сметанним соусом. Крім фаршу (450 г), знадобиться використовувати: 70 г рису, 1 яйце, по 3 шт. цибулі і моркви, 270 мл води, 120 г жирної сметани, 1 ст. л. пшеничного борошна, сіль, олію, спеції.

Рис відварюється до напівготовності в підсоленій воді і відкидається на друшляк.
Моркву і цибулю подрібнюються будь-яким зручним чином, а потім обсмажуються до прозорості останнього в чаші пристрою на програмі «Смаження».
У фарш додається яйце, сіль, спеції і трохи готових овочів. З отриманої маси ліпляться невеликі тюфтельки.
Сметана змішується з водою, солиться і перчится.
Поверх залишилася піджарки викладаються тефтелі, посипаються борошном і заливаються соусом.
Частування готується 35 хвилин в режимі «Гасіння».
Страва подається до столу гарячим зі свіжою зеленню і овочами.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8