Тефтелі в вершковому соусі – 9 рецептів приготування

З індички у вершковому соусі

Діткам до року, малюкам і школярам ідеально підійдуть ніжні тюфтельки з індичатини, залиті вершковою підливою. Страва добре подати до макаронів або каші – діти з’їдять його із задоволенням і обов’язково попросять добавки.

Для приготування страви слід заздалегідь запастися:

  • фаршем з індички – 650 г;
  • рисом – 100 г;
  • перцем чорним;
  • цибулею ріпчастою;
  • вершковим маслом – 55 г;
  • сіллю;
  • морквиною;
  • вершки – 300 мл;
  • спеціями.

У кухонному комбайні потрібно подрібнити філе птиці, цибулину, додати до них зварену крупу і спеції. З маси потрібно виліпити маленькі грудочки і запекти їх в духовій шафі.

Окремо на сковороді обсмажують цибулю з морквою, після до них додається борошно, масло і вершки. Приправивши соус спеціями, можна полити їм злегка подрумянившийся м’ясний продукт і продовжувати запікати протягом 20 хвилин. По закінченню стряпания можна надати яству красивий золотистий відтінок, вибравши режим «гриль». Подається до столу в теплому вигляді.

Дивіться також:  Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини
Прокрутка до верху