Тефтелі в вершковому соусі – 9 рецептів приготування

Як приготувати в мультиварці?

Приготовлені м’ясні кругляшки в мультиварці – ідеальний варіант страви для людей з наявністю хвороб травних органів і дітей, чий організм вимагає правильної готування їжі без смаження.

Сфабрикувати тефтелі можна з:

  • курячої грудки, подрібненої згодом – 400 г;
  • батона білого – пару скибочок;
  • лука;
  • молока – 80 мл;
  • вершків – 400 мл;
  • твердого сиру – 200 г;
  • часнику;
  • кропу;
  • вершкового масла – 25 г;
  • солі, перцю.

Грудка перемелюється з цибулею, батон, замочений у теплому молоці, віджимається і пропускається через м’ясорубку. Все згодом з’єднується, приправляється спеціями і сіллю.

Вершки з’єднуються з тертим сиром, подрібненим часником і зеленню. Чаша мультиварці змащується шматочком масла, і туди викладаються сформований м’ясний продукт. Слідом додається соус, і блюдо готується в режимі «гасіння» близько 45 хвилин.

Дивіться також:  Рис з овочами – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху