Як приготувати в мультиварці?
Приготовлені м’ясні кругляшки в мультиварці – ідеальний варіант страви для людей з наявністю хвороб травних органів і дітей, чий організм вимагає правильної готування їжі без смаження.
Сфабрикувати тефтелі можна з:
- курячої грудки, подрібненої згодом – 400 г;
- батона білого – пару скибочок;
- лука;
- молока – 80 мл;
- вершків – 400 мл;
- твердого сиру – 200 г;
- часнику;
- кропу;
- вершкового масла – 25 г;
- солі, перцю.
Грудка перемелюється з цибулею, батон, замочений у теплому молоці, віджимається і пропускається через м’ясорубку. Все згодом з’єднується, приправляється спеціями і сіллю.
Вершки з’єднуються з тертим сиром, подрібненим часником і зеленню. Чаша мультиварці змащується шматочком масла, і туди викладаються сформований м’ясний продукт. Слідом додається соус, і блюдо готується в режимі «гасіння» близько 45 хвилин.