Тефтелі в вершковому соусі – 9 рецептів приготування

З солоними огірками

Рибний фарш – смачний і дієтичний продукт, який як не можна краще підійде для приготування тефтелькою. Незвичайний, але дуже приємний смак страви додасть вершкова заливка з додаванням солоних огірочків – ідеальний варіант для будь-якого свята.

Для приготування страви слід запастися:

  • м’ясом сома (можна використовувати іншу рибу) – 300 г;
  • рисовою крупою – ¼ склянки;
  • морквою;
  • нежирними вершками – 180 мл;
  • солоними огірочками – пару штук;
  • свіжим кропом;
  • сіллю;
  • спеціями.

Крупа промивається і відварюється до готовності, остуджується. Перемелене рибне філе змішується з рисом, сіллю і спеціями. З отриманої маси формуються однакового розміру кульки і відправляються на холод.

Цей прийом радять робити все кулінарні фахівці – коли маса трохи постоїть перед готуванням, у ній сполучаться продукти і спеції, що найкращим чином позначиться на смак готової страви.

Морквина натирається на тертці, з’єднується з вершками і відправляється в глибокій ємності на вогонь. Коли соус закипить, потрібно опустити в ємність м’ясний напівфабрикат і готувати протягом 20 хвилин. Після додаються подрібнені солоні огірочки і в самому кінці, через 10 хвилин, зелень.

Дивіться також:  Скумбрія, маринована в домашніх умовах – 9 дуже смачних рецептів!
Прокрутка до верху