Тефтелі в вершковому соусі – 9 рецептів приготування

Їжачки з рисом, запечені в духовці

Стряпается страва протягом однієї години, з:

  • фаршу м’ясного – 340 г;
  • довгозернистого рису – 120 г;
  • цибулі-ріпки;
  • часнику;
  • вершків або сметани – 3 ст. л.;
  • пасти томатної – 30 мл;
  • солі і спецій.

Рис промивається, відварюється і після охолодження змішується з фаршем (м’ясом, цибулею і часником). До масі додаються спеції, все перемішується. З такої основи формуються кульки-їжачки. Помістити їх на деко, змащене маслом і залити соусом. Готується він з вершків, пасти і невеликої кількості кип’яченої води. Запікати при температурі 210 градусів потрібно близько 35 хвилин (з закритою ємністю фольгою) і 12 хвилин у відкритому вигляді.

Дивіться також:  Підлива до макаронів – 7 рецептів
Прокрутка до верху