Тефтелі в вершковому соусі – 9 рецептів приготування

З часником і зеленню

Для любителів пряної спеції – часничку, підійде простий і в той же час цікавий рецепт тефтелькою.

Страва готується з простих інгредієнтів:

  • яловичого фаршу – 600 г;
  • великий цибулини;
  • маленькій черствої булки, вимоченої в молоці;
  • солі, перцю, спецій;
  • куміна;
  • жирних вершків;
  • часничку;
  • твердого сиру;
  • свіжої зелені.

У кухонному комбайні по черзі з’єднуються всі продукти – фарш, цибулю, спеції, булка. Коли маса трохи настоїться, з неї формуються тефтелі, викладаються на деко і відправляються в духову шафу на 20 хвилин (температура – 190 градусів).

В окремій ємності змішуються вершки, подрібнений часник з зеленню і тертий сирний продукт. Заливка відправляється до м’ясних кульок, і страва готується ще 30 хвилин.

Дивіться також:  Бутерброди з ківі – 6 смачних і незвичайних рецептів
Прокрутка до верху