З часником і зеленню
Для любителів пряної спеції – часничку, підійде простий і в той же час цікавий рецепт тефтелькою.
Страва готується з простих інгредієнтів:
- яловичого фаршу – 600 г;
- великий цибулини;
- маленькій черствої булки, вимоченої в молоці;
- солі, перцю, спецій;
- куміна;
- жирних вершків;
- часничку;
- твердого сиру;
- свіжої зелені.
У кухонному комбайні по черзі з’єднуються всі продукти – фарш, цибулю, спеції, булка. Коли маса трохи настоїться, з неї формуються тефтелі, викладаються на деко і відправляються в духову шафу на 20 хвилин (температура – 190 градусів).
В окремій ємності змішуються вершки, подрібнений часник з зеленню і тертий сирний продукт. Заливка відправляється до м’ясних кульок, і страва готується ще 30 хвилин.