Фарширована терпуга в духовці
Терпуг – м’ясиста риба, що відрізняється малою кількістю кісток. Якщо ви не знаєте, як приготувати в духовці, то пропонуємо нафарширувати рибу рисом та грибами. Продукти ідеально поєднуються і доповнюють один одного.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 1 шт.;
- терпуг – тушка;
- рослинна олія;
- рис – 55 г;
- перець чорний;
- гриби – 350 г;
- сіль;
- майонез;
- цибуля.
Приготування:
- Очистити тушку. Видалити нутрощі. Промити. Обрізати плавники.
- Промазати тушку перцем і сіллю. Натерти майонезом. Відставити на півгодини.
- Відварити рисові зерна. Остудити. Підсолити і перемішати.
- Гриби подрібнити. Помістити в сковороду з маслом і смажити. Нарізати перець, нашаткувати цибулю. Додати в сковорідку. Підсолити і посипати перцем. Перемішати і обсмажити.
- Змішати обсмажену суміш з рисом. Помістити в черевце.
- Викласти тушку на деко. Запікати в духовій печі годину. Режим 190 градусів.