Тісто для біляшів – 14 рецептів

Хрустка основа для випічки

Якщо у вашій родині більше люблять пироги з скоринкою, то цей рецепт підійде краще за інших.

Підготуйте:

  • 30 г маргарину;
  • 25 г майонезу;
  • 280 мл води;
  • сіль;
  • 5-10 г дріжджів швидкодіючих;
  • 80 мл олії;
  • 600-700 г борошна.

Половину води з сіллю і майонезом ставимо на вогонь і чекаємо, поки закипить. Засипаємо туди склянку води і швидко вимішуємо, щоб не було грудок. Відставляємо, щоб трохи охололо.

В решту рідина додаємо дріжджі і пісне масло, змішуємо з заварним тістом. Починаємо всипати решту борошна.

Коли тісто вийде досить еластичним, залишаємо його в спокої відлежатися.

Дивіться також:  Плов в мультиварці – 9 рецептів
Прокрутка до верху