Тісто для біляшів – 14 рецептів

З сухими дріжджами

Такий спосіб багато в чому спрощує процес, так як немає необхідності ставити опару. Але в цілому, на якості готового продукту така заміна ролі не зіграє.

Для тесту з сухими дріжджами візьмемо:

  • яєчний білок;
  • пакет сухих дріжджів (10 м);
  • 1 кг борошна;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 500 мл води;
  • 1 ст. л. солі;
  • пісне масло.

В кип’яченій рідини розвести цукор з дріжджами і сіллю. Додаємо білок з маслом і розмішуємо віночком. Додаючи борошно, замішуємо тісто.

Вибирайте об’ємну посуд, щоб при підйомі тісто не втекло.

Так як дріжджі швидкодіючі, то буде достатньо одного збільшення обсягу в два або три рази. Після, сміливо приступайте до формування біляшів.

Дивіться також:  Рисова каша в мультиварці на молоці – 8 рецептів
Прокрутка до верху