Тісто для пельменів в хлібопічці – 9 рецептів приготування домашнього тіста

З рослинним маслом

Рослинна олія, на жаль, мало хто додає, однак спробувавши одного разу цей рецепт, від нього складно відмовитися. Тісто виходить податливим до ліплення, пельмені не злипаються.

Необхідні продукти:

• вода — 280 мл;
• 1 яйце;
• борошно — 570 г;
• рослинна олія — 2-3 ст. л;
• сіль — 1, 5 ч. л.

Технологія приготування:

1. У воду додаємо рослинне масло. Вбиваємо одне яйце.
2. Всипаємо просіяне борошно і сіль. Борошно потрібно просіяти завжди.
3. Закриваємо кришку хлібопічки, включаємо режим замісу тіста.

Досвідчені господині, які не кладуть масло в тісто, додають його у воду під час варіння, тоді пельмені не злипаються.

Скориставшись одним з рецептів, можна без особливих витрат сил і часу, щоб приготувати смачне тісто, яке можна тонко розкачати.

Дивіться також:  Соус песто: з чим його їдять і з чим поєднують