Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста

Секрети ідеального тесту

Досвідчені кухарі відзначають, що тісто на манти завжди потрібно робити самостійно. Не варто використовувати готовий магазинний продукт. З такою основою навряд чи вдасться приготувати ідеальне блюдо.

Дуже важливо максимально тонко розкачувати тісто. Це дозволить зробити манти дійсно ніжними.

Щоб основа не рвалася в процесі розкочування, її залишають відпочивати мінімум на півгодини в холодильнику. А краще збільшити цей час до години.

Є і ще один секрет ідеального тесту для обговорюваного страви – потрібно змішувати відразу два типу пшеничного борошна першого і другого сорту. Вони беруться в рівних кількостях. Також знавці радять завжди дотримувати правильні пропорції рідини і сухих компонентів – 1 до 2. Це дозволить домогтися еластичності тіста. І, звичайно, не можна додавати на 1 кг готового продукту більше 2 яєць.

Дивіться також:  Соус для котлет м’ясних, курячих, рибних – 6 рецептів
Прокрутка до верху