Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста

Заварне на окропі

Інгредієнти: 25 мл рафінованої олії, 1 ст. фільтрованої води, 8 г дрібної солі, невелику яєчко, 620-640 р високосортного борошна.

  • Яєчко збивається з маслом і сіллю. Бажано, щоб всі продукти були не холодними.
  • В отриману суміш потроху борошно висипається. Сипкий продукт попередньо потрібно пару раз просіяти.
  • Коли інгредієнти будуть добре вымешаны і без грудок, то в ємність можна заливати тільки що вскипевшую воду. Це також потрібно робити поступово.
  • З усіх перерахованих інгредієнтів замішується заварне тісто для мантів, яке не буде липнути до пальців.
  • Маса під харчовою плівкою буде «відпочивати» близько 40-45 хвилин.

    Дивіться також:  Паста з креветками – 6 рецептів приготування пасти та соусів
    Прокрутка до верху