Як приготувати в хлібопічці?
Інгредієнти: дуже велике курячої яйце, гранований склянку жирного коров’ячого молока, столова ложка рафінованої олії, півкіло високосортного борошна, 1 ч. л. кам’яної солі.

Якщо в будинку є хлібопічка, то її обов’язково варто використовувати для приготування різного тіста. Прилад виконає ідеальний правильний заміс всіх компонентів, що значно полегшить працю господині.
Першим ділом в чашу використовуваного приладу виливається злегка збите виделкою велике яйце.
Зверху виливається жирне молоко. Можна використовувати і домашнє, і покупне. Головне, заздалегідь трохи підігріти молочних продукт.
У яєчно-молочну суміш відправляється сіль і відразу ж – рафінована олія.
Залишається розібратися з борошном. Вона кілька разів просіюється через найдрібніше сито і засипається в ємність хлібопічки до решти продуктів.
Потрібно обрати спеціальний режим для замішування тіста і виставити його на 14 хвилин. Якщо після цього господиня зауважити, що на дні пристрою залишилося занадто багато незадіяною борошна, потрібно просто додати до компонентів ще маленьку ложечку олії.
Тісто перекладається в пакет і залишається для відпочинку приблизно на півгодинки.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10