Листковий салат з кальмарів, грибів і сирної заправки
Час приготування – півгодини.
Кількість порцій – 2.
Склад продуктів для листкового салату з кальмарів, грибів і сирної заправки:
Приготування листкового салату з кальмарів, грибів і сирної заправки
Заправка робиться з сметани, кисломолочного сиру і дрібно нарубаної зелені. В неї потрібно додати сіль, перець і перемішати.
Грибочки обсмажують до золотистого відтінку. Курячий білок нарізати невеликими шматочками, а жовток дрібно натирається на тертці.
Салат викладається шарами. Кожен шар змащується заправкою. Перший шар складається з салату айсберга, другий – з кальмарів, третій – з грибів, четвертий – з кисломолочного сиру, п’ятий – з дайкона, шостий – з білків, сьомий – з російського сиру. Зверху салат поливається соусом і присипається жовтком. Робимо з огірків квіточки, і прикрашаємо ними салат.