ТОП 7 рецептів літніх холодних супів

Суп-пюре з кабачками

Час приготування – півгодини.

Кількість порцій – 4.

Склад продуктів для супу-пюре з кабачками:

  • 260 грам кабачків.
  • 60 грам цибулі-порею.
  • 1 ст. л. борошна.
  • 1 ст. л. масла вершкового.
  • 130 мл молока.
  • Кілька яєць.
  • Петрушка.

Приготування супу-пюре з кабачками

Цибулю необхідно дрібно нарізати і обсмажити на сковорідці. Він повинен стати прозорим. З кабачків знімається шкірка. Потім вони нарізати на невеликі кубики. Відправляємо їх на сковорідку, солимо і обсмажуємо пару хвилин.

Заливаємо овочі теплим молоком, змішуємо, накриваємо сковороду і тушкуємо на маленькому вогні 15 хвилин. Далі інгредієнти потрібно подрібнити блендером до однорідної консистенції. Отримане пюре переливається в супницю, заливається склянкою гарячої води, і засипається борошном. Суп-пюре повинен закипіти.

Після закипання заливаємо ще невеликою кількістю води і додаємо кілька яєчних жовтка. Вміст потрібно перемішати, довести до кипіння ще раз.

Супчик можна остудити і прикрасити петрушкою.

Дивіться також:  Вегетаріанський борщ – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху