Суп-пюре з кабачками
Час приготування – півгодини.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для супу-пюре з кабачками:
- 260 грам кабачків.
- 60 грам цибулі-порею.
- 1 ст. л. борошна.
- 1 ст. л. масла вершкового.
- 130 мл молока.
- Кілька яєць.
- Петрушка.
Приготування супу-пюре з кабачками
Цибулю необхідно дрібно нарізати і обсмажити на сковорідці. Він повинен стати прозорим. З кабачків знімається шкірка. Потім вони нарізати на невеликі кубики. Відправляємо їх на сковорідку, солимо і обсмажуємо пару хвилин.
Заливаємо овочі теплим молоком, змішуємо, накриваємо сковороду і тушкуємо на маленькому вогні 15 хвилин. Далі інгредієнти потрібно подрібнити блендером до однорідної консистенції. Отримане пюре переливається в супницю, заливається склянкою гарячої води, і засипається борошном. Суп-пюре повинен закипіти.
Після закипання заливаємо ще невеликою кількістю води і додаємо кілька яєчних жовтка. Вміст потрібно перемішати, довести до кипіння ще раз.
Супчик можна остудити і прикрасити петрушкою.