Торт без випічки з печива і сиру — 6 рецептів приготування вдома

Готуємо зі сметаною і желатином

Торт із сиром, сметаною і желатином також буде досить простий в плані приготування.

Що знадобиться:

  • жирна сметана — 2 склянки;
  • желатин — 1 ст. ложка;
  • желе з будь-яким смаком — 1 упаковка;
  • печиво — 250 г;
  • цукор — ½ склянки;
  • ванілін — 1 ч. ложка.

Готуємо так:

  • Залийте желатин в маленькій мисці водою і дайте набрякнути. Слідом виконайте те ж саме з желе, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці.
  • Подрібніть печиво в крихту. Для цього спочатку просто поломайте його вручну, а потім розкачайте качалкою, уклавши його в поліетиленовий пакет.
  • Візьміть будь-які фрукти. Бажано, яблука або апельсини. Наріжте їх тонкими скибочками і викладіть на дно форми, де буде готуватися торт.
  • Все це залийте рівномірно желе і відправте в холодильник для застигання.
  • Окремо змішуються цукор, ванілін, покришене печиво і сметана. Збийте їх міксером до однорідного стану, додайте остиглий желатин і повторіть маніпуляції з міксером ще раз.
  • Дістаньте з холодильника форму з застиглим желе, рівномірно викладіть туди сметанную масу і знову поставте її в морозильну камеру.

Після того, як торт захолоне, відправте форму з ним на пару секунд у гарячу воду. Тепер десерт легко витягнеться, якщо форму перевернути.

Дивіться також:  Здобне тісто для булочок – найсмачніше ніжне, 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху