Готуємо зі сметаною і желатином
Торт із сиром, сметаною і желатином також буде досить простий в плані приготування.
Що знадобиться:
- жирна сметана — 2 склянки;
- желатин — 1 ст. ложка;
- желе з будь-яким смаком — 1 упаковка;
- печиво — 250 г;
- цукор — ½ склянки;
- ванілін — 1 ч. ложка.
Готуємо так:
- Залийте желатин в маленькій мисці водою і дайте набрякнути. Слідом виконайте те ж саме з желе, дотримуючись інструкції, зазначеної на упаковці.
- Подрібніть печиво в крихту. Для цього спочатку просто поломайте його вручну, а потім розкачайте качалкою, уклавши його в поліетиленовий пакет.
- Візьміть будь-які фрукти. Бажано, яблука або апельсини. Наріжте їх тонкими скибочками і викладіть на дно форми, де буде готуватися торт.
- Все це залийте рівномірно желе і відправте в холодильник для застигання.
- Окремо змішуються цукор, ванілін, покришене печиво і сметана. Збийте їх міксером до однорідного стану, додайте остиглий желатин і повторіть маніпуляції з міксером ще раз.
- Дістаньте з холодильника форму з застиглим желе, рівномірно викладіть туди сметанную масу і знову поставте її в морозильну камеру.
Після того, як торт захолоне, відправте форму з ним на пару секунд у гарячу воду. Тепер десерт легко витягнеться, якщо форму перевернути.