Зі згущеним молоком
Що знадобиться:
- згущене молоко — 400 р;
- печиво — 300 г;
- слив. масло — 150 г;
- какао — 1 ст. ложка;
- сир — 400 г;
- желатин — 2 ч. ложки;
- сметана — 1 стакан.
Постеліть на дно форми, де буде готуватися торт, фольгу. Так десерт надалі буде легше витягувати.
- Подрібніть печиво в мокру крихту, змішавши його з розтопленим або розм’якшеним маслом.
- Утрамбуйте основу на дно форми і відправте в холодильник для застигання на півгодини.
- Для приготування крему змішайте згущене молоко, сир і сметану. Збийте суміш міксером, довівши її до однорідного стану.
- Полийте приготованим кремом застиглу в холоді основу.
Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте смакоту зверху. Знову поверніть форму з тортом в прохолодне місце і настоюйте пару годин.