З додаванням шоколаду
Що знадобиться:
- шоколад — 50 г;
- какао — 3 ст. ложки;
- сир — 300 г;
- молоко — 1 стакан;
- печиво — 300 г;
- слив. масло — 180 г;
- сметана — 1 стакан.
Алгоритм приготування аналогічний попереднім:
- Розм’якшене масло збивається разом з сиром і сметаною, потім змішується разом з какао-порошком. Якщо останнього немає, то можна використовувати розтоплений молочний шоколад.
- Вилийте молоко в миску і вмочайте в нього печиво.
- Візьміть форму, в якій буде готуватися торт, і викладайте рядами змочений печиво — це буде основа торта.
Змащуйте отриманим кремом печиво і чергуйте ряди. Готовий десерт надішліть на пару годин в холодильник. Шоколад натріть на дрібній тертці і посипте їм торт безпосередньо перед подачею до столу.