Торт для бабусі – 9 рецептів, як приготувати і прикрасити торт на день народження для улюбленої бабусі своїми руками

Кремовий десерт на 65 років

Важко відшукати людину, яка не любила б ніжні кремові торти. Напевно і бабусі такий десерт доведеться по душі. Потрібно лише правильно його приготувати і красиво подати.

Інгредієнти:

  • готові світлі коржі – 2 шт.;
  • сир – 380 – 400 г;
  • згущене молоко «варенка» – 350 – 370 г;
  • вершки, підходящі для збивання – 1 ст.;
  • будь-ягідні і фруктові шматочки – за смаком;
  • сироп для просочення.

Приготування:

  • Сир пропустити через найдрібніше сито. Це зробить основу крему максимально ніжною і повітряної.
  • Додати «варенки». Збити інгредієнти разом.
  • Окремо до густоти обробити міксером вершки. З’єднати їх з отриманим темним кремом.
  • Обидва бісквіта просочити будь-яким сиропом. Промазати їх половиною отриманого крему, загорнути в пакет і прибрати в прохолоду на всю ніч.
  • З ранку покрити торт залишилися кремом.
  • Прикрасити фруктовими і ягідними шматочками по своєму смаку.

Для такого ласощі ідеально підходять коржі, приготовані на невареной згущеному молоці з додаванням ванілі.

Дивіться також:  Курник – 6 рецептів з куркою та картоплею
Прокрутка до верху