Кремовий десерт на 65 років
Важко відшукати людину, яка не любила б ніжні кремові торти. Напевно і бабусі такий десерт доведеться по душі. Потрібно лише правильно його приготувати і красиво подати.
Інгредієнти:
- готові світлі коржі – 2 шт.;
- сир – 380 – 400 г;
- згущене молоко «варенка» – 350 – 370 г;
- вершки, підходящі для збивання – 1 ст.;
- будь-ягідні і фруктові шматочки – за смаком;
- сироп для просочення.
Приготування:
- Сир пропустити через найдрібніше сито. Це зробить основу крему максимально ніжною і повітряної.
- Додати «варенки». Збити інгредієнти разом.
- Окремо до густоти обробити міксером вершки. З’єднати їх з отриманим темним кремом.
- Обидва бісквіта просочити будь-яким сиропом. Промазати їх половиною отриманого крему, загорнути в пакет і прибрати в прохолоду на всю ніч.
- З ранку покрити торт залишилися кремом.
- Прикрасити фруктовими і ягідними шматочками по своєму смаку.
Для такого ласощі ідеально підходять коржі, приготовані на невареной згущеному молоці з додаванням ванілі.