Торт для бабусі – 9 рецептів, як приготувати і прикрасити торт на день народження для улюбленої бабусі своїми руками

На 8 березня

До улюбленого всіма жіночого свята можна приготувати дуже смачний медовик з вершками. Для бабусі він стане смачним приємним подарунком.

Інгредієнти:

  • вершки, підходящі для збивання – 2 ст.;
  • цукор-пісок – 180 – 200 г;
  • борошно – 280 – 300 г;
  • маргарин – 90 – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • будь-який квітковий мед – 2 ст. л.;
  • сода – 1 ч. л.;
  • пудра з цукру – за смаком;
  • персикове варення – для оформлення.

Приготування:

  • Яйця перетворити в густу пінку. Після додавання до них цукру продовжувати збивання ще 6 – 7 хвилин. За цей час суміш повинна не тільки «вирости», але і посвітліти.
  • Влити розтоплений охолоджений маргарин. Добре збити компоненти вже разом.
  • Мед розтопити, змішати з содою, залишити на вогні до потемніння. Від терміну прогрівання суміші залежить насиченість кольору майбутніх коржів.
  • Змішати маси з другого і третього кроків.
  • Всипати борошно.
  • Відправити тісто в роз’ємну форму. Пекти приблизно 45 хвилин при середній температурі до сухої зубочистки.
  • Порізати основу на 3 частини вздовж.
  • Вершки збити до густоти з пудрою. Цим ніжним кремом промазати коржі й укласти їх один на одного. Прикрасити солодким складом і самий верхній шар.
  • З часточок апельсина на білосніжному тлі викласти цифру 8. Персиковим варенням написати привітання.

Для просочення коржів такого торта можна використовувати воду з медом.

Дивіться також:  Торт без випічки з печива і сиру — 6 рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху