Торт «найкращою бабусі»
Торт можна вибирати будь-який. Головним тут буде його оформлення. Відмінною основою стане десерт зі сметанним кремом і вишнями.
Інгредієнти:
- готові шоколадні коржі – 4 шт.;
- сметана – кіло;
- масло – 230 – 250 м;
- вишня – півкіло;
- вишневий джем (густий!) – для прикраси;
- червоний харчовий барвник – пара крапель;
- пудра цукрова – 2,5 ст.
Приготування:
- Сметану добре перебити блендером з пудрою. Додати барвник.
- Вишні порізати на 2 – 3 частини кожну.
- Коржі промащувати кремом і укладати один на одного. Між ними розкладати на красній/рожевої «подушці» шматочки ягід. На самому верхньому ярусі вишні бути не повинно.
- Збити м’яке масло. Змішати його з цукровою пудрою. Отриманою масою зробити на поверхні торта напис: «найкращою бабусі». Зручно використовувати для цього не тільки спеціальний кондитерський шприц, але і простий щільний пакет зі зрізаним куточком.
Завершити оформлення торта густим вишневим джемом. Можна залишити для цієї мети і кілька цілих ягід.