Торт для бабусі – 9 рецептів, як приготувати і прикрасити торт на день народження для улюбленої бабусі своїми руками

На сімдесятиріччя

Це простий, але смачний тортик з ароматом цитруса. Цифру 70 на ньому можна викласти подрібненими горіхами або тертим білим шоколадом.

Інгредієнти:

  • шоколадні коржі – 3 шт.;
  • мелений мигдаль – 130 – 150 м;
  • коньяк – 2 ст. л.;
  • цукор – 220 – 250 г;
  • вершковий жир – 230 – 250 м;
  • жовтки яєць – 4 шт.;
  • апельсин – половинка.

Приготування:

  • М’яке масло розтерти з солодким піском. Додати жовтки, подрібнену цедру з половинки апельсина і коньяк.
  • Все ретельно розтерти і розділити масу на 2 частини. У більшу половину суміші відправити мелені горішки.
  • Промазати коржі горіховим кремом і покласти їх один на одного. Верхівку покрити «чистим» солодким складом.

Так як торт буде поданий на ювілей бабусі, то головне в ньому – оформлення. На поверхні частування можна розташувати не тільки цифру 70, але також короткі привітання для жінки.

Дивіться також:  Крем з вершків для торта – 10 рецептів
Прокрутка до верху