Десерт «З любов’ю, для мами»
Необхідні інгредієнти:
- 1 пакет шоколадного пудингу;
- 1 ст. ложка арахісового масла;
- 750 мл молока;
- 3 ст. ложки цукру;
- 1 пакет вишневого желе.
для прикраси:
- свіжі фрукти або ягоди;
- шоколадна посипання.
Приготування:
- Приготувати желе у відповідності з рецептом, зазначеним на упаковці. Залиште остигати.
- Розлити на дно прозорих склянок або креманок. Поставити в холод, щоб застигло.
- Зварити пудинг на молоці з цукром, як написано на пакеті. Додати в нього арахісову пасту. Накрити фольгою, нехай остигає.
- На застиглий шар желе викласти пудинг, розрівняти його ложкою, добре остудити.
- Дістати десерт з холодильника, прикрасити фруктами і шоколадної посипкою.