Торт із зефіру – 8 простих і смачних рецептів

Десерт із фруктами

Для сімейного торжества відмінно підійде оригінальний торт із зефіру і стиглих фруктів. Десерт виходить дуже красивим і апетитним, а кожен його шматочок буквально тане в роті, залишаючи приємне, свіже післясмак.

Необхідні компоненти:

  • два персика;
  • велика груша;
  • цукор білий – 40 г;
  • ківі – 3 шт.;
  • вершки (35%) – 0,7 л;
  • зефір (крем-брюле) – 0,65 кг

Готуємо:

  • Налити вершки в об’ємну чашу і гарненько збити разом з цукровим піском.
  • Грушу і персики помити, видалити з них кісточки, а ківі очистити від шкірки. Потім нарізати фрукти акуратними шматочками.
  • Зефір порізати тонкими слайсами, а кілька штук залишити цілими – вони знадобляться для оформлення.
  • Тепер потрібно сформувати торт з підготовлених інгредієнтів. Для цього дно великого страви слід промазати збитими вершками.
  • Потім на крем по черзі викласти шари з зефіру та фруктів, просочуючи кожен з них кремом.
  • В кінці рясно змастити десерт вершковою масою, потім красиво розкласти на його поверхні зефірні половинки і фруктові шматочки.

Свіжому ласощів дати відстоятися протягом 5 – 6 годин, а потім можна подати до столу. Його рекомендується вживати охолодженим, з чашкою теплого молока або зеленим чаєм.

Дивіться також:  Різдвяні пряники – 8 рецептів, як приготувати смачні і красиві пряники на Різдво
Прокрутка до верху