Торт із зефіру – 8 простих і смачних рецептів

Торт із зефіру зі згущеним молоком

Ще один нескладний рецепт домашнього десерту – це ніжний торт на основі зефіру з додаванням арахісу і згущеного молока. Завдяки вдало підібраним продуктів, частування має чудовий смак, спокусливий аромат і дуже привабливий вигляд.

Необхідні компоненти:

  • банку згущеного молока;
  • кавове печиво – 160 г;
  • пачка масла вершкового;
  • арахіс – 80 р.

Готуємо:

  • У глибокий посуд покласти м’яке масло і згущене молоко налити. Потім збити продукти міксером до густоти.
  • Печиво покласти в целофановий пакет і подрібнити за допомогою качалки.
  • Горіхи поламати на маленькі шматочки.
  • Розділити зефір на дві половинки.
  • Поставити на піднос кондитерське кільце, покласти всередину нього зефір і змастити його товстим шаром крему.
  • Потім повторити процедуру і рясно засипати торт горіховою крихтою.
  • Після, відправити виріб на вісім годин в холодильник.

Застиглий десерт звільнити від кільця, порізати на порції і пригостити всіх присутніх. Чудове частування підніме настрій і зарядить позитивними емоціями на цілий день.

Дивіться також:  Пісочне тісто для пирога – 8 рецептів приготування основи
Прокрутка до верху