Торт із зефіру зі згущеним молоком
Ще один нескладний рецепт домашнього десерту – це ніжний торт на основі зефіру з додаванням арахісу і згущеного молока. Завдяки вдало підібраним продуктів, частування має чудовий смак, спокусливий аромат і дуже привабливий вигляд.
Необхідні компоненти:
- банку згущеного молока;
- кавове печиво – 160 г;
- пачка масла вершкового;
- арахіс – 80 р.
Готуємо:
- У глибокий посуд покласти м’яке масло і згущене молоко налити. Потім збити продукти міксером до густоти.
- Печиво покласти в целофановий пакет і подрібнити за допомогою качалки.
- Горіхи поламати на маленькі шматочки.
- Розділити зефір на дві половинки.
- Поставити на піднос кондитерське кільце, покласти всередину нього зефір і змастити його товстим шаром крему.
- Потім повторити процедуру і рясно засипати торт горіховою крихтою.
- Після, відправити виріб на вісім годин в холодильник.
Застиглий десерт звільнити від кільця, порізати на порції і пригостити всіх присутніх. Чудове частування підніме настрій і зарядить позитивними емоціями на цілий день.