Ласощі з маршмеллоу без випічки
Цей торт сподобається всім без винятку, а готується він настільки легко, що з ним впорається навіть дитина. Родзинка цього частування в тому, що для нього потрібно використовувати маршмеллоу – м’який, солодкий зефір невеликого розміру, який допоможе надати страві неповторний смак.
Необхідні компоненти:
- сметана – 0,2 кг;
- маршмеллоу – 400 г;
- пудра з цукру – 60 г;
- сирна маса (солодкий з родзинками) – 500 г;
- печиво – 0,3 кг;
- сік половини лимона.
Готуємо:
- Печиво ретельно розтовкти в великій тарілці. Потім додати до нього розтоплене вершкове масло (0,2 кг) і перемішати.
- Отриману масу перелити у форму із знімними боками і ретельно вирівняти верхній шар.
- Заготівлю поставити в прохолодне місце на двадцять хвилин для застигання.
- Сирну масу помістити в блендер і збити зі сметаною.
- Викласти в тарілку маршмеллоу, потім їх в мікрохвильовці розтопити і додати разом з соком лимона в розтерту масу.
- Сполучені продукти ретельно збити, щоб вийшов пишний і смачний крем з зефіру та сиру. Після чого рівномірно розподілити його по поверхні і боків торта.
- Потім відправити виріб знову на холод, щоб воно просотувалася протягом чотирьох годин.
Залишилося прикрасити торт зефіром і посипати його цукровою пудрою.
Подавати десерт потрібно в поєднанні з гарячими напоями.