Торт із зефіру – 8 простих і смачних рецептів

Ласощі з маршмеллоу без випічки

Цей торт сподобається всім без винятку, а готується він настільки легко, що з ним впорається навіть дитина. Родзинка цього частування в тому, що для нього потрібно використовувати маршмеллоу – м’який, солодкий зефір невеликого розміру, який допоможе надати страві неповторний смак.

Необхідні компоненти:

  • сметана – 0,2 кг;
  • маршмеллоу – 400 г;
  • пудра з цукру – 60 г;
  • сирна маса (солодкий з родзинками) – 500 г;
  • печиво – 0,3 кг;
  • сік половини лимона.

Готуємо:

  • Печиво ретельно розтовкти в великій тарілці. Потім додати до нього розтоплене вершкове масло (0,2 кг) і перемішати.
  • Отриману масу перелити у форму із знімними боками і ретельно вирівняти верхній шар.
  • Заготівлю поставити в прохолодне місце на двадцять хвилин для застигання.
  • Сирну масу помістити в блендер і збити зі сметаною.
  • Викласти в тарілку маршмеллоу, потім їх в мікрохвильовці розтопити і додати разом з соком лимона в розтерту масу.
  • Сполучені продукти ретельно збити, щоб вийшов пишний і смачний крем з зефіру та сиру. Після чого рівномірно розподілити його по поверхні і боків торта.
  • Потім відправити виріб знову на холод, щоб воно просотувалася протягом чотирьох годин.

Залишилося прикрасити торт зефіром і посипати його цукровою пудрою.

Подавати десерт потрібно в поєднанні з гарячими напоями.

Дивіться також:  Цукерки пташине молоко – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху