Торт із зефіру – 8 простих і смачних рецептів

Торт із зефіру з заварним кремом

Частування з заварним кремом володіє дивовижним смаком і має чудовий зовнішній вигляд, тому зможе прикрасити стіл на будь-якому святі. Для його приготування не знадобиться духовка, а всі потрібні інгредієнти знайдуться на кухні в будь-якої господарки.

Необхідні компоненти:

  • зефір «Шармель» – 1,2 кг;
  • три яйця;
  • печиво пісочне – 12 шт.;
  • цукор – 240 г;
  • молоко (2,5%) – 0,25 л;
  • маленький лимон;
  • пачка масла вершкового.

Готуємо:

  • Печиво пропустити через м’ясорубку і висипати в глибоку миску.
  • Натерти на дрібній тертці лимонну цедру.
  • Яйця розбити в тарілку і інтенсивно збовтати їх віночком разом з цукром і молоком.
  • Потім до збитої маси додати розтерте печиво і перемішати.
  • Солодку суміш помістити в жароміцний посуд, поставити на плиту і варити при слабкому кипінні, поки вона не загусне.
  • Зварений складу остудити, потім з’єднати з цедрою лимона, вершковим маслом і добре збити міксером.
  • Зефір порізати кружальцями і викласти на блюдо шарами, кожен з яких повинен бути покритий заварним кремом.

Перед вживанням ласощів потрібно настоятися не менше семи годин.

Десерт буде особливо смачним і красивим, якщо його посипати кокосовою стружкою.

Дивіться також:  Французький яблучний пиріг – 7 рецептів
Прокрутка до верху