Як приготувати десерт з печива
Найсмачніший «Мурашник» виходить з пісочного печива з ароматом топленого молока.
Склад:
- 60 г густих вершків;
- 170 г солодко-вершкового масла;
- 350 г печива;
- 360 г вареного згущеного молока;
- 30 г темного шоколаду;
- 50 р фундука.
Технологія приготування.
- Печиво подрібнюють в кухонному комбайні на мінімальному режимі, щоб вийшла велика крихта.
- М’яке масло нарізають і змішують із згущеним молоком.
- У крем вводять вершки.
- За допомогою кавомолки стирають горіхи і шоколад. Додають до крихти з печива.
- Суху масу перемішати з кремом.
- Готовий склад викладають на пиріжкову тарілку у вигляді мурашника. Зручніше робити це руками, змоченими водою.
- Перед подачею «Мурашник» з печива повинен постояти в холодному місці не менше 2 годин.