Торт мурашник — класичний рецепт і 8 варіантів приготування в домашніх умовах

Як приготувати десерт з печива

Найсмачніший «Мурашник» виходить з пісочного печива з ароматом топленого молока.

Склад:

  • 60 г густих вершків;
  • 170 г солодко-вершкового масла;
  • 350 г печива;
  • 360 г вареного згущеного молока;
  • 30 г темного шоколаду;
  • 50 р фундука.

Технологія приготування.

  • Печиво подрібнюють в кухонному комбайні на мінімальному режимі, щоб вийшла велика крихта.
  • М’яке масло нарізають і змішують із згущеним молоком.
  • У крем вводять вершки.
  • За допомогою кавомолки стирають горіхи і шоколад. Додають до крихти з печива.
  • Суху масу перемішати з кремом.
  • Готовий склад викладають на пиріжкову тарілку у вигляді мурашника. Зручніше робити це руками, змоченими водою.
  • Перед подачею «Мурашник» з печива повинен постояти в холодному місці не менше 2 годин.
Дивіться також:  Торт без випічки з пряників – 4 рецепта: зі згущеним молоком, сметаною, бананами
Прокрутка до верху