Торт на 1 рік дівчинці – 6 рецептів, як приготувати і прикрасити святковий торт своїми руками

Самий красивий дитячий десерт з мастикою

Звичайно, мама зможе спекти для свого малюка на 1 рік самий красивий торт на світлі і прикрасити його не гірше, ніж у дорогому кондитерської. Головне достоїнство такого виробу в тому, що воно виявиться набагато смачніше покупного. А ще, продукти, що використовуються в приготуванні, будуть самими свіжими і натуральними.

Ось що потрібно:

  • 150 г борошна;
  • стакан цукру;
  • півлітра вершків;
  • пачка вершкового масла;
  • банку згущеного молока;
  • 4 яйця;
  • персики консервовані або «живі»;
  • 200 г маршмаллоу;
  • півкіло цукрової пудри;
  • харчові барвники.

Готуємо бісквіт:

  • Білки і жовтки збиваються окремо з цукром.
  • Потім акуратно з’єднуються разом за допомогою міксера.
  • Далі підсипається просеянная борошно маленькими порціями.
  • Бісквіт випікають протягом 25 хвилин при температурному режимі в 180 – 190 градусів.

Бісквіт слід остудити і нарізати на коржі.

Робимо крем, збиваючи вершки з цукровою пудрою. Потім збираємо торт.

  • Коржі змащуємо вершковим кремом, між ними укладаємо нарізані фрукти. Для просочення ставимо торт в холодильник.
  • А поки збиваємо м’яке вершкове масло зі згущеним молоком. Отриманою масою торт двічі покриваємо з усіх боків. Для застигання першого і другого шарів глазурі його знову відправляємо в холодильник.
  • Готуємо мастику. На маршмеллоу зверху викладаємо пару столових ложок вершкового масла і ставимо отриманий склад на 10 секунд в мікрохвильову піч. Потім все перемішуємо, додаючи цукрову пудру. Якщо планується зробити різнокольорові фігурки, то маршмеллоу слід розділити на кілька порцій і топити їх з вершковим маслом і відповідним харчовим барвником кожну.
  • Одну порцію мастики перетворити у великий пласт і накрити їм весь торт. Різнокольорові склади застосувати для виготовлення фігурок і квітів. Щоб вони добре трималися на поверхні торта, їх злегка змочують водою. Низ торта можна прикрити імітацією стрічки з бантом, виготовленої з мастики.
Дивіться також:  Японська айва – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху