Кавовий десерт, що тане в роті
Десерт чудово підходить для любителів кавових напоїв.
Склад компонентів:
- велика сіль;
- 4 ст. ложки цукру (в крем);
- 2 курячих яйця;
- 10 г кави (розчинної);
- 160 г борошна;
- 2 ст. ложки червоного вина;
- 210 мл сметани;
- 3 г розчинної кави для просочення;
- 25 р цукру для просочення;
- 65 г розтопленого вершкового масла;
- 110 мл кефіру;
- 45 мл води для просочення;
- 12 г розпушувача;
- 5 ст. ложок цукру.
Як приготувати:
- Трохи прогрійте кефірний продукт, не доводячи до кипіння. Розчиніть кави. Влийте яйця. Підсолодіть.
- Додайте масло і какао. Збийте.
- Додайте борошно, заздалегідь змішану з розпушувачем. Збийте.
- Вилийте у форму. Випікайте 37 хвилин в заздалегідь прогрітій духовий печі при 180 градусах.
- Остигнула основу розділіть на дві частини.
- Закип’ятіть воду. Насипте каву і цукор. Влийте вино і проварити 2 хвилини. Полийте коржі.
- Перемішайте цукор зі сметаною, і промажте коржі. Сформуйте торт. Розтопіть шоколадну плитку. Промажте поверхню ласощі.